Workshops

Jeg afholder workshops med forskellige tema’er. Primært med udgangspunkt i det, jeg oplever, mangler.

.. Som oftest i en lidt skæv form i forhold til traditionel undervisning.

Workshoppen AFTEN RO er et eksempel på, at jeg synes der manglede et sted at gå hen om aftenen, hvor der var mulighed for i en intens ramme, at arbejde med sig selv, med fokus på RO – FORDYBELSE & JORDFORBINDELSE. Leg og sansning for voksne er jeg også ret optaget af. Kreativitet og terapi er også en boldgade jeg synes det er interessant at arbejde med.

Det gælder for alle de ting jeg arbejder med, at jeg bruger elementer fra forskellige kasser, altså fra de steder jeg selv har været ude og få erfaringer, inspiration og øvelser. Jeg har en del øvelser med fra dans og teater, da det er et sted, jeg har hentet inspiration til glæde, nysgerrighed, opmærksom, nye roller mv. Når jeg kobler det sammen med min psykomotoriske og terapeutiske tilgang, synes jeg det er et spændende fundament at arbejde ud fra.

Nogle af mine workshops er fortløbende og kører i en periode på eksempelvis 6 gange. Andre er kortere fx en formiddag, hel dag eller en weekend.

Kontakt mig gerne hvis du har spørgsmål eller ønsker en skræddersyet workshop til en gruppe. Kommende workshops annonceres her og på Facebook, hvor du kan tilmelde dig gruppen, for at få nyhederne hurtigt.

Jeg holder af at undervise i en intimsfære, derfor er der normalt kun plads til 6 – 8 deltagere. Så hurtig tilmelding er nødvendig, hvis du vil sikre dig en plads!