Om Yacine

om mig…

Jeg er en alsidig sjæl som har et stort behov for bevægelse i livet… i naturen, tankerne, følelserne og kunsten. Jeg rummer meget ro og er altid i bevægelse. Et skønt paradoks!

Jeg lever sammen med min kæreste igennem 20 år. Vi har to børn sammen og jeg har et barn fra et tidligere forhold. Mit første barn blev hjerneskadet under fødslen, hvilket gav ham et gennemgribende handicap. I dag lever han en smuk og nærende ungdomstilværelse sammen med en masse andre unge mennesker, som hjælper ham med at leve sit liv. 

Mit liv med ham har givet mig indsigt i og respekt for det nære i samspillet. At være opmærksom på de helt fine emotioner og bevægelser i det relationelle. Det non-verbale rum. Denne skærpede evne til at se og mærke, bruger jeg aktivt i mit terapeutiske arbejde. 

Jeg elsker at se mennesker få øje på sig selv på ny, fra et åbent og mere kærligt sted. Det er bevægende bevægelse. Movement and awareness. At være opmærksomt tilstede med det der er, er bevægende i sig selv.

Mennesker vokser af, at blive nænsomt og omsorgsfuldt støttet i at hæve blikket og turde se ud af øjnene med ny klarhed og mindre skam til følge.

Jeg holder meget af mit arbejde, fordi det ligger mig på sinde, at støtte mennesker i at få fat i dem selv, i deres unikke kerne. Jeg faciliterer processer, som støtter mennesker i at bevæge sig mere frit i deres egen indre dynamik. Det giver dem større tillid til sig selv og den omverden de er en del af.

Fra mit eget liv kender jeg det selvudviklende arbejde. Vejen ind til min kerne har været støttet af forskellige former for terapi, det er en spændende rejse igennem alt det jeg har plantet på min vej, for at undgå at se den. Det der tidligere, føltes for overvældende og skræmmende at være i, har jeg lært mere om hvad er og med årene er jeg blevet bedre til at navigere på min vej, mærke hvad der er hvad og til at regulere mig. Som terapeut, er det vigtigt at kende sig selv og kende sig selv i begge roller, henholdsvis som terapeut og klient. Ellers vil det svare til at modtage klaverundervisning af en der ikke selv spiller klaver. Det vil ikke give mening.

Der er altid en grund til at vores vej, ser ud, som den gør. Der er altid en mening, selv om livet kan føles meningsløst og smertefuldt. Når vi rammes, af det meningsløse, vil den måde vi betræder vores vej på give mening ind i sammenhængen af hvem vi er.

Det betyder ikke nødvendigvis at vores måde at gå på, er den mest hensigtsmæssige, den giver blot mening ind i sammenhængen af, hvem vi er. Det betyder, at vi kan have brug for at blive støttet i processen, så vi lære at gå på vejen med os selv i hånden på en kærlig og omsorgsfuld måde. Og den proces vil jeg gerne hjælpe dig med, hvis du mærker behov for at lære nye måder at gå på. Nye kvaliteter i bevægelserne, nye bevægemønstrer. Nye toner på klaveret.


Uddannelse.

2018 – 2023

Somatisk sexologi i C. H. A. I. Copenhagen Heart Awakening Institut.

Certificeret tantrabehandler med speciale i tilknytningsmønstrer og intimitet.

2010 – 2012

Bent Falk. Psykoterapi.
2-årig efteruddannelse i Gestaltterapeutisk sjælesorg & eksistentielle samtaler.

2008 – 2004

Psykoterapeutisk Institut.

4 årig uddannelse i oplevelsesorienteret psykoterapi:

• Eksistentiel psykoterapi.
• Familieterapi.
• Gestaltterapi.
• Klientcentreret psykoterapi.

Medlem af psykoterapeutforeningen, MPF.

2001 – 1998

Skolen For Kropsterapi & Afspænding.
3 – årig uddannelse til Psykomotorisk Terapeut (tidl. afspændingspædagog).

Medlem af  DAP, danske afspændingspædagoger.

2016

NADA – udvidet kursus målrettet at kunne arbejde med komplekse problematikker indenfor ADHD, depression, stress, angst og søvnproblemer.

2015

NADA – uddannelse


Supervision.

2017 – Hanne Hostrup, psykolog og gestaltterapeut.

2013 – 2016. Bent Falk, teolog og gestaltterapeut.

2010 – 2007. Helle Bay Valdan psykolog og gestaltterapeut.


Kurser

Her er et udsnit af nogle af de kurser jeg har deltaget i, nogle har jeg søgt igen og igen fordi jeg synes de var så lærerige og berigende blandt andet drømmearbejde med Jørgen Groth.

For tiden er jeg meget optaget af at blive endnu dygtigere i samarbejdet med mine heste og får supervision i horsemanship hos Charlotte Lemming.

Drømmearbejde på gestaltterapeutisk grundlag v/ Jørgen Groth.

Psykiatrifonden. Psykiatriuge i København fokus på unge og diagnoser.

KGI – Københavns Gestaltinstitut. Relationel gestaltterapi v/Jesper Rasmussen.

Workshop. Eksistentiel psykoterapi v/ Ernesto Spinelli.

Stresskonference hos DAP (danske afspændingspædagoger).


Kunst V/ Tine Voldby Crumlin. Male & tegne kurser.

Rideterapi. Undervist & trænet i rideterapi ved socialpædagog og systemisk terapeut Marie-Louise Demant & psykolog Gerd Weber.

Den Ny Dramaskole. Forskellige kurser bla. ‘Stemme & bevægelse’ & ‘Krop & teater’ med inspiration fra ‘Cantabile 2′ med træning af nærvær og ekspressivt udtryk i kroppen.

Herudover en del andre danse og bevægelsesrelaterede workshops og forløb ved bl.a. Poul Laursen, Pia Houmark (Laban).