Hvem møder jeg?

…jeg møder mange forskellige mennesker, enhver med sin unikke måde at gå gennem livet på…

leaf-1545383-639x425

Jeg har rigtig mange klienter med stress, angst, PTSD, ADHD og kroniske smerter i kroppen udløst af forskellige traumer, eksempelvis hovedtraumer. Nogle kommer med en vægtig rygsæk og har stof til flere års terapeutisk arbejde andre kommer med en lettere rejsetaske og har et kort forløb. Uanset bagagen og de livsforhold der ønskes lys på, er jeg altid primært optaget af at møde dig med en bestræbelse på at forstå din virkelighed.

Jeg har stor respekt for processen i det personlige arbejde, og vil gerne gå sammen med dig, der, hvor dit mod og din nysgerrighed leder dig hen. Så vi er sammen i processen om, at være ved det, der er!  Med troen på, at det, i sig selv, er forandrende og dermed befordrende, for netop din udviklingsproces.

Igennem de sidste 20 år  har jeg arbejdet med kropsterapi og afspænding samt de seneste 15 år også med psykoterapi. – Mit arbejde med mennesker indenfor dette felt, finder jeg meget meningsfyldt. Jeg lærer stadig og søger forsat, at dygtiggøre mig, for at kunne yde mit til, at mennesker føler sig set, hørt og taget alvorligt i mødet med mig. I det møde, hvor de møder sig selv og vover at stille skarpt på deres eksistens.

Eksempler på tema’er jeg møder i mit arbejder:

 • Angst
 • Depression
 • Livskriser, eksempelvis skilsmisser, dødsfald mv.
 • Eksistentielle kriser
 • Borderline
 • Stress
 • Tilknytningsvanskeligheder
 • Fibromyalgi
 • Migræne
 • Kronisk hovedpine
 • Senfølger efter hjernerystelser
 • Gigtlidelser
 • Hypermobilitet
 • PTSD
 • Kvinder udsat for vold
 • Kvinder udsat for seksuelle overgreb
 • Spiseforstyrrelser
 • Tinnitus
 • Kroniske ryglidelser
 • Unge med forskellige problematikker indenfor det psykiatriske felt, herunder; borderline, GUA, ADHD, autisme og skizofreni.