Walk & Talk & Talk the walk

Walk and talk er terapeutisk metode, hvor bevægelse, natur og terapi kombineres.

Naturen giver i sig selv mening. Den ér bare og kan være støttende for terapien, alene, i kraft af sin tilstedeværelse.

Mange oplever, at samtalen bliver mere afslappet, fordi en spadseretur kan virke mindre formel. Nogle kan også have god gavn af, at der er knap så meget direkte øjenkontakt.

Andre fremhæver, at der i en Walk & Talk session er mere plads til eftertænksomhed samt at naturen kan styrke de terapeutiske processer. Du behøver ikke kende til terapi i forvejen, før du deltager i en Walk & Talk session.

Hvordan foregår det?

Vi mødes hos mig, min praksis ligger i skovkanten og går sammen ind i skoven.

Vi går sammen og har en terapeutisk samtale om det du ønsker at arbejde terapeutisk med. Det du har valgt at sætte fokus på bevæges og iltes og gives derved næring og opmærksomhed, hvilket i sig selv er forandrende.

Vi går i tempo som understøtter det vi taler ind i. Nogle gange stopper vi måske op eller sætter os lidt ned, afhængig af hvad behovet er.

Jeg forholder mig til Walk and Talk som en dynamisk og levende proces.

Mulige spørgsmålstegn:

Hvad nu hvis vi møder nogen?

  • hvis vi skulle møde nogen, går vi blot videre og genoptager samtalen efterfølgende.

Hvad hvis jeg ikke kan gå så langt?

  • Det handler ikke om at præstere en lang tur. Det betyder ikke så meget hvor langt vi går. Vi tilpasser strækningen så det matcher dig og kan sætte os når det passer ind.

Hvad hvis vejret er dårligt?

  • Det er altid godt at klæde sig efter vejret. Og godt fodtøj er vigtigt. Hvis vejret er helt ‘umuligt’ kan vi enten søge ly i hestestalden med udkig til skoven eller være indendørs i mit terapi lokale.

Hvad hvis jeg skal på toilettet?

  • Jeg har et toilet i forlængelse af mit terapirum, som du kan bruge.