Foredrag.

Foredrag

Mine foredrag henvender sig til institutioner og foreninger, både de normale og de specielle.

– Måske har I brug for inspiration i forbindelse med, hvordan man stimulere og inddrage fysisk handicappede børn. Måske trænger I til at få sat ord på de eksistentielle tabu’er, der ofte knytter sig til handicap. Måske vil i sætte fokus på sorg eller glæde eller noget helt tredje, omkring det, at være tæt på et handicappet menneske.

Kendetegnende mine foredrag og oplæg er, at jeg er meget nærværende i kontakten, skarp og humoristisk. Jeg inddrager både min helt private erfaring, som mor til en spastisk dreng, og min faglige viden om krop og psyke. Min erfaring er, at de mennesker, der har oplevet mine foredrag, går derfra med nye refleksioner om deres eget liv, de oplever, at have fået nye ord til beskrivelse af deres virkelighed med deres handicappede barn eller elev og de oplever, at de selv vælger, hvordan de vil tage deres eget liv på sig.

Bedst er det at kontakte mig for en uforpligtende snak om, hvad det lige præcis er I ønsker at sætte fokus på. Så kan vi sammen målrette et oplæg, debatforum eller noget helt tredje som passer til Jeres ønsker!

Dét at blive mor til et barn fra en fjern planet!

Jeg holder oplæg og foredrag om `dét at blive mor til et barn fra en fjern planet`. Fokus er her på den psykiske proces det er, at skulle omstille sig fra alle forestillingerne og fantasierne om det normale, til at vende sig til virkeligheden også selvom virkeligheden føles uvirkelig.

Det aktive spastiske barn!

Det andet fokus jeg holder oplæg omkring hedder `Det aktive spastiske barn`. Fokus er på spastikere, da det er her min erfaring er størst, dog mener, jeg at en del af mine tanker og holdninger nemt vil kunne overføres til børn med andre handicap. Jeg er i min tilgang til hvordan jeg generelt oplever samspil med børn inspireret af bla. Jesper Juul

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.