Eksamens boost!

EKSAMENS URO!

For nogle mennesker er eksamen; uro, søvnløse nætter og stress. Nogle oplever direkte angst i forbindelse med at skulle til eksamen. Eksamensangst. – Eller generel præstationsangst kan være meget hæmmende og desværre medvirke til dårligere resultater end eleven har fortjent.

Få mere ro, klarhed og overblik når du skal til eksamen!

NADA behandling er meget virkningsfuldt og hjælper dig til at få mere ro på og til at kunne fokusere bedre. NADA behandlingen kan enten stå alene eller støtte op om øvrig behandling fx samtaleterapi eller coaching.

Typisk vil det være godt at få mellem 2 – 10 NADA behandlinger, afhængig af problematikken. Og i starten er det godt at ligge 2 – 3 behandlinger indenfor samme uge. Nogle mærker tydelige forbedringer fx i forhold til søvn og fokusering allerede efter 1. behandling, andre skal have nogle flere før de kan mærker resultater af behandlingen. Hvor påvirket du er af din eksamensangst vil være retningsgivende for, hvordan min behandlingsanbefaling vil lyde. For nogle er NADA fint i sig selv, for andre vil det være mere givende at kombinere NADA behandlingen med samtaleterapi eller coaching.

Lav en aftale:

Kontakt mig for at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med at blive bedre og mere tryg ved at gå til eksamen. Du kan sende en besked herinde eller du kan ringe til mig på 26209991.