I praksis møder jeg !

I min praksis møder jeg.. !

Jeg har igennem de sidste 17 år arbejdet med kropsterapi og afspænding samt de seneste 10 år med psykoterapi.

– At arbejde med mennesker indenfor dette felt giver god mening for mig og jeg lærer stadig og søger at dygtiggøre mig, for at kunne yde mit til, at mennesker føler sig set, hørt og taget alvorligt i mødet med mig. I det møde, hvor de også møder sig selv og vover at stille skarpt på deres eksistens.

Dette har givet mig indsigt i følgende tema’er:

Angst

Depression

Livskriser, fx skilsmisser, dødsfald mv.

Eksistentielle kriser

Borderline

Stress

Fibromyalgi

Migræne

Kronisk hovedpine

Senfølger efter hjernerystelser

Gigt

Hypermobilitet

PTSD

Kvinder udsat for vold

Kvinder udsat for seksuelle overgreb

Spiseforstyrrelser

Tinnitus

Kroniske ryglidelser

Unge med forskellige problematikker indenfor det psykiatriske felt, herunder; borderline, GUA, ADHD, autisme og skizofreni.